INGGRIS

Para penyayang lelungan ingkang kinurmatan ing saindenging jagad, welcome menyang situs web pribadi.
Ich bin Sven Luca, minangka salah sawijining wong sing lelungan ing saindenging jagad lan anggota "Traveller Hall of Fame" ing Auckland. Wiwit tanggal 08 Maret 2019, aku dadi salah sawijining klompok pilih sing ana mung 28 wong ing planet iki sing ngunjungi saben negara ing bumi. Iki kalebu ora mung 193 PBB nyatakake yen aku ngrampungake tanggal 03 Februari 2019 karo Samoa minangka wong 196 sing ana ing sejarah, nanging uga saben wilayah sing ana ing politik kanthi panji lan parlemen dhewe.
Aku uga bangga dadi wong enom sing paling enom lan nomer sepisanan lan saiki mung lair ing Jerman Timur sing wis sukses ing iki.
Ing kene situs web, sampeyan bakal nemokake kabeh kasunyatan babagan saben negara utawa wilayah ing ndonya, meh 11.000 foto lan akeh crita pribadi, kesan lan tips.
Seneng wektu sampeyan ing kene lan mesthi lelungan sing aman !!!
Sven

Newsletter abonnieren