TENTANG AKU

Jeneng: Sven Luca
ngowahi: 48
Papan panggonan: Premnitz near Berlin
Negara kelairan: Deutschland
Nasionalitas: Deutsch
Status perkawinan: ledig
Bocah-bocah: ora
Panggonan sadurunge: Berlin, Newcastle, Mekah, Dubai
Hobby: Lelungan, bal-balan, olahraga
Maskapai favorit: Emirat
Cacahe paspor sing dibutuhake: 11
3 negara paling ndhuwur: Bhutan, Thailand, Greenland
3 kutha paling ndhuwur: Rio de Janeiro, Cape Town, Sydney
3 wisata utama: Angkor Wat, Lembah Tugu, Gunung Pelangi
Tim favorit: FC Bayern Munich, Dolphins Miami, Chicago Blackhawks
Acara urip paling gedhe nganti saiki: Final Piala Dunia ing Stadion Maracana ing Rio de Janeiro tanggal 13.07.2014 Juli XNUMX
Kadhaptar ing:
www.travelerscenturyclub.org
www.nomadmania.com
www.mtp.travel

Newsletter abonnieren